یکی از بزرگترین مشکلات نسخه اول Battlefront که در سال 2015 عرضه شده عدم وجود قسمت داستانی بود که باعث شد این بازی با انتقادات فراوانی روبرو شود.
در نسخه دوم EA و DICE در نظر گرفتند که با اضافه کردن این بخش مشکلات بازی را به پایینترین حد برسانند گرچه امروز استودیوی Motive که در حال همکاری برای ساخت این بازی با DICE است جزئیات بیشتری از بخش داستانی این نسخه ارائه کرده است. David Robillard از این استودیو در صحبت با دوستان خود اشاره کرده که قسمت کمپین Star Wars Battlefront 2 به چیزی حدود 5 تا 7 ساعت زمان برای به پایان رسیدن نیاز دارد.
او اشاره کرد که ما دوست داشتیم گیمرها فانتزی بازی در دنیای Star Wars را به واقعیترین صورت تجربه کنند نه اینکه از آن خسته شوند. همچنین او در پاسخ به این سوال که آیا بستههای الحاقی داستانی رایگان برای این بازی منتشر خواهد شد گفت:« ما در حال حاضر هیچ چیزی را تایید یا تکذیب نمیکنیم اما ارائه اینگونه محتوا بستگی به بازخورد مردم نسبت به قسمت داستانی خواهد داشت.»
نظری ارسال کنید