اگر به فکر این بودید که بازیهای رایگان یوبیسافت در ماه جاری میلادی از دست دادید، باید گفت که یوبیسافت برای آخرین بار این فرصت را در اختیار همه PC Gamerها قرار داده است.
بازی Watch Dogs ماه گذشته چند روز و به صورت خیلی محدود به صورت رایگان روی UPlay عرضه شد و همچنین چند هفته گذشته دو بازی Assassin’s Creed 4 Black Flag و World in Conflict نیز به همین صورت عرضه شدند. در حالی که فرصت برای دریافت همه این بازیها تمام شده است یوبیسافت به تازگی اعلام کرد که مهلتی سه روزه برای دریافت همه این بازیها در نظر گرفته است.
اگر دوست دارید تا این بازیها بخشی از اکانت UPlay شما باشند، بهتر است که هر چه سریعتر به حساب کاربری خود مراجعه کرده و آنها را به لیست بازیهای خود اضافه کنید. برای دریافت این بازیها تا روز 23 دسامبر مهلت دارید.
نظری ارسال کنید