اخبار بازی

اطلاعات جدید از بازی The Division: فضای بازی، گیم پلی، HUD و …

اطلاعات جدید از بازی The Division: فضای بازی، گیم پلی، HUD و ... 1

طی مصاحبه ی اخیری که با تهیه کننده The Division، آقای Fred Runquist و Martin Hultberg رئیس شرکت Ubisoft Montreal انجام شده، اطلاعات جدیدی از بخش های مختلف این بازی منتشر شده است.
آقای Fred، این عنوان را یک بازی Open World آنلاین تلقی می کند. او توضیح می دهد که چگونه شهری که داستان بازی در آن اتفاق می افتد در حال نابودی است. او همچنین توضیح می دهد که چگونه گروه های مختلف برای حفظ زندگی و حتی کنترل یک منطقه با یکدیگر می جنگند. آقای Fred درباره تحقیقات گسترده Ubi برای این بازی نیز می گوید. برای یک مساله جالن در بازی Ubi این تحقیقات را انجام که نیویورک روزانه 18 تن زباله را دفع می کند. در سناریوی کابوسی که برایشان طراحی شده این همه زباله به خوبی دفع نمی شود و Ubi از تصورات زندگی واقعی، یک بازی جالب و واقعی می سازد. آقای Fred صحبت عددی در مورد فضای بازی نکرد اما گفت که در حد یک بازی AAA بزرگی خواهد داشت. او می گوید که بازی با توجه به طراحی اش توجه گیمر ها را به خود جلب خواهد کرد. با توجه به اینکه شهری مثل نیویورک شلوغ و پر جمعیت است، راندن ماشین در این مکان کاری بی معنی و بی نتیجه به نظر می رسد. این بازی قهرمان از پیش تعریف شده ای برای داستان خود ندارد. شما کاراکتر خود را سفارشی می کنید تا فرصتی برای تصمیمات خود در سیستم فیزیکی بازی ایجاد کنید. او همچنین توضیح می دهد که چگونه ابزار Echo به Ubisoft اجازه می دهد تا بدون کنار بردن دوربین روند داستان را ادامه دهد. در مورد سلاح های موجود در بازی آقای Fred می گوید که ارتش در سطحی است که اکثر شهروندان تصور مشابه بودن آن ها را دارند. بسیاری از آن اسلحه ها در مرحله نمونه گیری یا استفاده در بازی قرار دارند. بخش های سینگل پلیر و مولتی پلیر به شکل بی نظیری در بازی قرار داده شده اند، اما بازی های بازیکن در مقابل بازیکن در Dark Zone ها در دسترس خواهند بود و بهترین تجربه در بخش مولتی پلیر را خواهید داشت. تریلری که در e3 پخش شد بخش هایی از سناریو را به تصویر کشیدند که واقعا در بازی امکان پذیر نیست. Ubisoft همچنان سعی می کند تا با عرضه نسخه های مختلف از The Tom Clancy’s این فرنچایز را زنده نگه دارد. در مصاحبه ی آقای Martin، به مخمصه ی بزرگی که شهر New York در آن گیر افتاده، تاکید فراوانی شد. این دلیلی بوده است تا در پایان همه چیز به خوبی تمام شود. فضای بازی به مناطق مختلفی تقسیم شده که هر منطقه هم پایگاه های عملیاتی مثل یک سوپر مارکت متروکه را در بر می گیرد. 3 عامل مهم در کنترل هر منطقه ای وجود دارد. دو عامل اولی قابل مدیریت هستند و بستگی به نحوه رفتار شما با مردم در آن مناطق دارند. اگرچه سطح نفوذ به برخی مناطق کاملا از دست شما خارج است. وقتی سطح نفوذ به نطه اوج خود می رسد، به شما بستگی دارد تا بخشی از آن را برگردانید. هر چه قدر جلو تر بروید، نفوذ محدودیتهایی بیشتری را سر راه شما خواهد گذاشت. آقای Martin همچنین قول داد که برنامه تبلت این بازی با عرضه شدن بازی، در دسترس قرار خواهد گرفت. سیستم ها با توجه به طرفداران بخش مولتی پلیر طراحی شده اند پس HUD بازی هم کوچک تر شده است اما منطقی. هر وقت که بخواهید تمام اطلاعات اعم از میزان سلامتی، نقشه و … در اختیار شما قرار خواهند گرفت.
این بازی در سال 2015 برای PC، Xbox One و PS4 عرضه خواهد شد.

The Division

میثم قربانی

مدیر سایت

1 نظر

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید

  • این عنوان یکی از عناوینی هست که من بشدت منتظرشم. همون موقع که اعلام کردن براش بخش تک نفره میذارن بهترین کار رو کردن. به عقیده من محیط آخرالزمانی از هر محیط دیگه ای بهتره چون من خودم به شخصه از این دنیا خسته شدم.