رئیس استودیوی Mistwalker و سازنده سری Final Fantasy آقای Hironobu Sakaguchi در مورد پروژه جدیدش چندان واضح صحبت نکرده است اما امروز در مصاحبه با 4Gamer صحبتهای جدیدی در مورد بازی خود انجام داد.
در این مصاحبه Sakaguchi اعلام کرد که قصد دارد بازی جدید خودش را در سال آینده به صورت کامل معرفی کند. در حال حاضر ما فقط میدانیم که Sakaguchi در حال کار کردن روی نسخه کنسولی بازی Terra Battle است که قبلا برای گوشیهای هوشمند به بازار عرضه شده است. همچنین چندی قبل خبرهایی در مورد بازی منتشر شده بود که پیشروی در فرآیند ساخت بازی به خوبی انجام میشود اما راه بسیار طولانی است.
او همچنین اعلام کرد که قراردادی برای استفاده از تکنولوژیهای جدید به امضا رسیده است. در حال حاضر ما اطلاع نداریم که آیا این بازی همانی است که Sakaguchi قصد معرفی آن در سال آینده را دارد یا خیر و یا شاید این بازی یک اثر جداگانه از Terra Battle خواهد بود. باید تا معرفی بازی جدید Sakaguchi صبر کنیم.
از وقتی Hironobu Sakaguchi از square enix رفت سری فاینال فانتزی هم از دست رفت.
هر چند در استودیوی خودش بازیهای خوبی میسازه اما به نظز من جدایی ایشون از square enix هم رده ی جدایی کوجیما از کونامی بود.
امیدوارم این استودیو های ژاپنی یک روز سر عقل بیان و قدر مهره های خوبشون رو بدونن.