جلد مجله ماه بعد Playstation Magazine به بازی اشاره دارد که چند مدتی است که شایعات ساخت آن از منابع مختلف به گوش میرسد.
حالا که کار ساخت بازی Halo Wars 2 به پایان رسیده است به نظر میرسد که Creative Assembly قصد این را دارد که نسخه بعدی Alien Isolation را ساخته و به بازار عرضه کند. نسخه اول بازی با مشکلات زیادی همراه بود و نتوانست از لحاظ مالی انتظارات ناشر خود یعنی شرکت سگا را برطرف کند.
این بازی در نهایت به فروشی 2.1 میلیونی دست پیدا کرد. حالا امیدهایی برای ساخت ادامه بازی وجود دارد و به نظر میرسد که جلد مجله ماه بعد Playstation Magazine به صورت مستقیم به این بازی اشاره میکند. کارگردان این بازی نیز قبلا اشاره کرده بود که ساخت نسخه دوم چندان دور از ذهن نیست.
این استودیو به تازگی کارهای خود را گسترش داده است. آنها Crytek Black Sea را به صورت کامل خریده و اسم آن را به Creative Assembly Sofia تغییر دادهاند. باید منتظر ماند دید که آیا واقعا این بازی در حال ساخت است؟
نظری ارسال کنید