بعد از چند روز تبلیغ، شرکت Supercell به تازگی بزرگترین بهروزرسانی رایگان Clash Royale را عرضه کرده است. این بهروزرسانی بدون شک بزرگترین تغییرات را در بازی به وجود آورده است.
در ابتدا باید گفت که مود جدیدی به اسم Touchdown به بازی اضافه شده است که مدل کلی بازی را به صورت عمیقی تغییر داده. در این مود قلعهها، رودخانه و برجها به کلی از بازی حذف شدند و فقط باید نیروهای خود را به انتها زمین حریف برسانید. سه بار اینکار را انجام دهید تا برنده بازی باشید. در کنار این مود، رویدادهای Gold Rush و Gem Rush نیز به بازی اضافه شدند. همچنین قسمت Mirror Battle نیز که شامل بازی با فردی که Deck کارتش دقیقا مشابه با گیمر است به بازی اضافه شده است.
با اینکه نه این نه کلش رو بازی میکنم در حال حاضر(البته کلش رو دوسال و اینو نزدیک یه سالی بازی کردم) و با توجه به اینکه این بازیا باعث شدن از بازی آنلاین بدم بیاد چون باید ۲۴ حواست بهشون میشد ولی واقعا دم سوپرسل گرم،خوب بازی میسازه خوبم بلده چیکار کنه ک گیمرو نگه داره،خیلی خوشم میاد از آپدیتایی ک میدن