اخبار بازی

تعداد زیادی از اعضای استودیوی سازنده Mafia 3 اخراج شدند

تعداد زیادی از اعضای استودیوی سازنده Mafia 3 اخراج شدند

وی جی مگ: متاسفانه طبق گزارش منتشر شده از وبسایت Kotaku، تعدادی از اعضای استودیوی سازنده Mafia 3 یعنی Hangar 13 اخراج شدند. سایت Kotaku امروز در ارتباط با شرکت 2K این موضوع را تاکید کرد.

به گزارش وی جی مگ، سخن‌گوی ناشناسی از 2K در این مورد اظهار کرد «شرکت ما کاهش تعدادی از کارمندان استودیو Hangar 13 را تایید می‌کند. این امر به منظور اطمینان حاصل کردن از هم‌تراز شدن و سازگاری پیدا کردن منابع این استودیو با پروژه‌های بلندمدت توسعه آن‌ها صورت گرفته است. تصمیم گرفته شده تاثیری روی قدرت ساخت و عرضه محصولات در دست ساخت شرکت 2K نخواهد گذاشت. ما با کارمندان خود استودیو Hangar 13 را پشتیبانی خواهیم نمود تا از طریق سازمان خود بتوانیم فرصت‌های بیشتری را برای آن‌ها فراهم کرده و استعداد آن‌ها را مورد بررسی و کاوش قرار دهیم.»

تعداد افراد اخراجی استودیو Hangar 13 به صورت دقیق مشخص نشده اما طبق گزارشات منتشر شده توسط Kotaku، این موضوع به میزان قابل‌توجه اخراج 150 نفر اشاره دارد.

استودیو Hangar 13 در سال 2014 در شهر Novato ایالت کالیفرنیا تاسیس شد و در راس آن نیز Haden Blackman قرار داشت. تنها پروژه تولید شده این استودیو تاکنون عنوان Mafia 3 بوده است که توانست علیرغم کیفیت ساخت ضعیف خود، 5 میلیون نسخه به خرده‌فروشی‌ها ارسال و فروش کند و پرفروش‌ترین بازی تاریخ شرکت 2K در هفته اول لقب بگیرد.

تعداد زیادی از اعضای استودیوی سازنده Mafia 3 اخراج شدند

منبع

برچسب‌ها