وی جی مگ: در شرایطی که این نسل شاهد عرضه دو بازی از مجموعه Fallout خواهیم بود، طرفداران The Elder Scrolls نگران بودند که بازی مورد علاقه آنها به فراموشی سپرده شده باشد اما نهایتا Bethesda در کنفرانس E3 2018 خود بازی The Elder Scrolls 6 را رسما معرفی و رونمایی کرد.
به گزارش وی جی مگ، در جریان کنفرانس Bethesda، تاد هاوارد رسما اعلام کرد که در حال حاضر مراحل توسعه بازی 6 The Elder Scrolls در این کمپانی شروع شده اما فعلا در مرحله پیشتولید قرار دارد و نمیتوان اطلاعات بیشتری را از آن در اختیار مخاطبها قرار داد.
با توجه به اینکه بازی مراحل پیشتولید را پشت سر میگذارد بعید نیست که مانند بازی Starfield برای نسل آینده کنسولهای خانگی و PC آماده شود.
واقعا معرفی شدن این بازی به همراه Starfield با معرفی نشدنشون هیچ تفاوتی نداشت. چونکه همه میدونستن دارن ساخته میشن. این بنده خدا هم که هنوز اسم براش انتخاب نکردن 😀 بعید میدونم حالا حالا ها ازش خبری بشنویم.