اخبار بازی

توضیحات یوبی‌سافت در مورد حذف Mini-Map و Tower از Far Cry 5

توضیحات یوبی‌سافت در مورد حذف Mini-Map و Tower از Far Cry 5

همه‌ی ما وقتی که فهمیدیم در نسخه‌ی بعدی Far Cry  خبری از آن ایستگاه‌های رادیویی تکراری نیست خوشحال شدیم. نه تنها این، بلکه به نظر خبری از Mini Map هم در بازی نخواهد بود. آقای Drew Holmes نویسنده‌ی ارشد بازی درباره ی این تصمیم Ubisoft توضیحاتی را ارائه می‌کند.

او گفته:« من فکر می‌کنم این مسئله به دلیل افزایش اکتشاف در بازی است. در نسخه‌های قبلی تنها راهی که می‌توانستید بفهمید چه کاری باید انجام دهید این بود که از یک برج بالا بروید, دکمه‌ای را بزنید و تمام ماموریت‌های آن منطقه را ببینید اما در این نسخه شما باید خود به دنبال ماموریت ها بروید.»

دلیل حذف Mini Map از بازی هم این بود که شما دائماً به گوشه‌ی تصویر زل نزنید بلکه خودتان چیزهای جدید در محیط بازی را کشف کنید.

همان‌طور که می بینید این مسئله بسیار جذاب به نظر می‌رسد. این که گیمر را به حال خود رها کنی تا دنیای بازی‌اش را کشف کند همانند کاری که در Breath of the Wild می کردیم ممکن است به تجربه ی بی نظیری منجر شود.

منبع

برچسب‌ها

امید بصیری

نظری ارسال کنید

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید