شاید فروش Call of Duty در آمریکای شمالی بسیار زیادی باشد اما هنوز هم فوتبال پادشاه دنیای بازی است. بر اساس گزارش مالی EA که امروز منتشر شد FIFA 17 پرفروشترین بازی برای کنسولها در سال 2016 بود.
گزارش مالی EA امروز در حالی ارائه شد که به نظر میرسد شبیهساز فوتبال آنها هنوز هم مانند همیشه پرطرفدار است. این آمار فروش FIFA 17 را بیشتر از Call of Duty Infinite Warfare اعلام کرده است در حالی که این اثر پرفروشترین بازی سال آمریکای شمالی بوده.
رئیس امور مالی EA آقای Blake Jorgensen گفت:« برای اولین بار ما توانستیم چرخش مالی بیش از 1 میلیارد دلار را تجربه کنیم و این مهم را مدیون بازیهای نوآوری مثل FIFA 17 و Battlefield 1 هستیم که مانند همیشه با قدرت کامل به کار خود ادامه میدهند.»
فروش دیجیتال FIFA 17 و Battlefield 1 بسیار خوب بوده است. EA توانست در سه ماه آخر سال 2016 به سودی 685 میلیون دلاری در فروش دیجیتال دست پیدا کند. EA در بازه زمانی مشابه سال 2015 به سودی 569 میلیون دلاری دست پیدا کرد. در مقایسه بازه زمانی مشابه سال 2015 و 2016 میتوان گفت که سود EA در سه ماه سوم سال مالی 2016 حدود 169 میلیون دلار رشد داشته است!
نظری ارسال کنید