وی جی مگ: این روزها نامهای بسیار بزرگی سرمایهگذاریهای کلانی در ورزشهای الکترونیکی (eSport) انجام میدهند و حالا به نظر میرسد که Asus نیز اینکار را انجام داده است.
به گزارش وی جی مگ، بر اساس اطلاعات عرضه شده توسط Eastday این شرکت تایوانی، مبلغ 16 میلیون دلار در ورزشهای الکترونیکی سرمایهگذاری کرده که بخشی از آن مربوط به پشتیبانی از تیم Rogue Warriors خواهد بود. بر اساس این گزارشها قرار است که تیم Rogue Warriors در مسابقات League of Legends Pro League شرکت کند و همچنین به نظر میرسد که رئیس بخش مالی Asus یعنی Nick Wu بر این باور است که ورزشهای الکترونیکی یک کسب و کار بسیار خوب است. همچنین Wu اعلام کرد که Asus در برنامه دارد تا این کسب و کار را در کشور چین گسترش دهد.
در ادامه مدیرعامل شرکت Asus یعنی Jerry Shen مدعی شد که حضور آنها در بازار eSport صرفا محدود به تولید محصولاتی مخصوص این مسابقات نیست بلکه آنها قصد دارند تا اکوسیستم مخصوص به خود در ورزشهای الکترونیک را طراحی کنند که شامل تیمها و مسابقات مختلف میشود. آنها قصد احداث تیمهای جدیدی در چین و تایوان دارند.
نظری ارسال کنید