GamesCom 2017 اخبار بازی

سرنوشت Yakuza در دو ماه آینده مشخص می‌شود

سرنوشت Yakuza در دو ماه آینده مشخص می‌شود

تهیه کننده سری بازی‌های Yakuza آقای Toshihiro Naghoshi مدتی است در حال انجام تست‌های مختلف در مورد آینده این سری است. به نظر می‌رسد که او اطلاعات جدیدی را از آینده این سری در یک LiveStream فاش کرده است.

او به صورت کاملا زیر پوستی اعلام کرد که در دو ماه آینده “چیز” جدیدی از آینده این سری معرفی خواهد کرد. Naghoshi از اعلام هرگونه اطلاعات جزئی‌تر خودداری کرد. او قبلا نیز در ماه می اعلام کرد بود که هر چه باشد در سال جاری اعلام خواهد شد.

این صحبت‌ها با الگوی معرفی Yakuza همخوانی دارد. معمولا اعلام ساخت بازی جدیدی از این سری در انتهای تابستان انجام می‌شود. البته نکته قابل توجه این است که این سری قطعا با تغییراتی بنیادی روبرو خواهد شد چون داستان قهرمان Yakuza یعنی Kazuma Kiryu در Yakuza 6 The Song of Life به پایان رسید. نکته دیگر این است که دو ماه آینده نمایشگاه Gamescom برگزار خواهد شد. شاید در این نمایشگاه نسخه جدید بازی معرفی شود؟

منبع

برچسب‌ها

جواد محسنی

دبیر بخش خبر وبسایت VGMAG

نظری ارسال کنید

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید