بدون شک The Last of Us Part 2 یکی از مورد انتظارترین بازی های انحصاری PS4 است و در حال حاضر اطلاعات زیادی از این بازی به جز یک تیزر نسبتا کوتاه منتشر نشده است.
این بازی اولین بار در PSX 2016 به صورت رسمی معرفی شد و حتی شاهد حضورش در E3 2017 نیز نبودیم. در همین حال هواداران که به صبر زیاد منتظر منتشر شدن اطلاعات جدیدی از بازی هستند اطلاعات جدید از تحلیلهای خود را به اشتراک میگذارند. عدهای از هواداران در وبسایت ردیت به بررسی تیزر کوتاه منتشر شده از بازی به صورت فریم به فریم پرداختند و به این نتیجه رسیدند که شهر سیاتل، محلی است که اتفاقات نسخه دوم در آن رخ خواهد داد.
این بررسی با استفاده از مقایسه تصاویر با قسمتهای مختلف شهر سیاتل انجام شده است و حتی روی نقشه نیز به تحلیل آنها پرداختند. نسخه اول این بازی در مکانها و شهرهای مختلفی پیگیری میشد. در حالی که شاید این تحلیلها درست باشد و قسمتی از بازی در شهر سیاتل رخ دهد اما بعید به نظر میرسد که کل بازی فقط در این شهر پیگیری شود. در حال حاضر هیچ خبر رسمی جدیدی از این بازی منتشر نشده و بسیاری از محافل و رسانهها انتظار دارند که این بازی در بازهای نامشخص در انتهای سال میلادی 2018 منتشر شود.
قبلا سازنده ها گفته بودند که زود تر از 2019 منتشر نمیشه
فعلا هیچ صحبتی در مورد تاریخ عرضه TLOUP2 نکرده ناتی داگ. شاید با Death stranding اشتباه گرفتی