اخبار بازی

صحبت‌های یوشیدا درباره بازی‌های جدید PS4 در Paris Games Week

صحبت‌های یوشیدا درباره بازی‌های جدید PS4 در Paris Games Week

امروز ویدیوی از صحبت‌های رئیس استودیو‌های جهانی Sony Interactive Entertainment یعنی Shu Yoshida برای نمایشگاه Paris Games Week 2017 منتشر شده است. یوشیدا در این مصاحبه در مورد بازی‌های نمایش داده شده در Paris Games Week صحبت کرد.

در ابتدا یوشیدا گفت که بر خلاف نظر و تصمیم او، Sony Interactive Entertainment تصمیم گرفته بود تا حضوری پررنگ در یکی از نمایشگاه‌های سال جاری اروپا داشته باشد چرا که آنها سال قبل به صورت کلی نمایش جالبی در اروپا نداشتند. اینبار آنها روی یک کنفرانس بزرگ در نمایشگاه پاریس تمرکز کرده و سعی کردند تا بازی‌های بزرگی را به نمایش بگذارند. یوشیدا اعلام کرد که در میان این همه اثر معرفی شده دو بازی خیلی مد نظر او قرار داشتند.

اولین اثر، ساخته جدید استودیوی Sucker Punch بود که با اسم Ghost of Tsushima برای اولین بار در پاریس معرفی شد. یوشیدا سال گذشته مدت زیادی این اثر را بازی کرده است و به نظر او استودیوی Sucker Punch استعداد بسیار خوبی در ساخت بازی‌های اکشن با سطح بالا دارد. بازی دوم نیز Blood and Truth برای PS VR بود که توسط استودیوی SCE London ساخته شده است. به نظر یوشیدا این بازی می‌تواند تجربه‌ای کامل از هدست‌های واقعیت مجازی را عرضه کند.

منبع

جواد محسنی

دبیر بخش خبر وبسایت VGMAG

نظری ارسال کنید

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید