گزارش مالی نیمه اول سال مالی جاری شرکت نینتندو به تازگی منتشر شده است. بر اساس این گزارش به نظر میرسد که نینتندو علاوه بر فروش خوب Nintendo Switch شاهد فروش خوب بازیها نیز بوده است.
در بین بازیهای منتشر شده برای Switch باید گفت که یک اثر بسیار موفقتر از بقیه عمل کرده است. Splatoon 2 برخلاف انتظار همه با فروش 3.61 میلیون نسخه به پرفروشترین بازی این کنسول تبدیل شد. در حالی که آمار دقیقی از فروش Mario Kart 8 Deluxe و ARMS ارائه نشده، نینتندو اشاره کرد که هر دو بازی به فرشو خوبی دست پیدا کردند و این شرکت از این مقدار راضی است.
البته بدون شک میتوان انتظار داشت که در گزارش مالی بعدی نینتندو، Super Mario Odyssey تمام رکوردهای موجود را جا به جا کند. محبوبیت این بازی در میان گیمرهای سرتاسر جهان این پتانسیل به وجود آورده که Odyssey به فروشی خارقالعاده دست پیدا کند.
نظری ارسال کنید