اخبار بازی

معرفی قابلیت‌های نسخه جدید PlayerUnknown’s Battlegrounds

هفته آینده برای اولین‌بار PlayerUnknown’s Battlegrounds روی سرورهای تست برای نسخه 1.0 قرار می‌گیرد. گیمرها می‌توانند در این نسخه از روی اجسام مختلف رد شده یا از آنها بالا بروند. مکانیک‌هایی که روش‌های جدیدی را برای از بین بردن دشمن‌ها به بازی اضافه می‌کند.

پیش‌تر گیمرها تنها می‌توانستند از اجسامی بالا بروند که با توجه به نسبت اندازه، چیزی در حدود یک متر ارتفاع داشتند اما حالا این اندازه به 2.3 متر می‌رسد. سازندگان بازی توضیح داده‌اند که اگر در مقابل جسمی قرار گرفته و ارتفاع آن تا سینه شخصیت باشد، می‌توانید با در دست داشتن اسلحه از آن بالا بروید. همچنین امکان وارد شدن به ساختمان از طریق پنجره نیز به بازی اضافه می‌شود.

چیزی حدود 40 انیمیشن برای انجام این کارها طراحی شده و طبق اطلاعات منتشر شده، سرعت حرکت و نحوه رسیدن به موانع روی بالا رفتن یا رد شدن از آنها تاثیرگذار است. از دیگر تغییرات ایجاد شده در این نسخه جدید می‌توان به بهبود سرورها و رانندگی با وسایل نقلیه اشاره کرد.

منبع

محمد طالبیان

نظری ارسال کنید

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید