اخبار بازی

همکاری سگا و اعضای سابق Lionhead برای ساخت یک شبیه‌ساز

همکاری سگا و اعضای سابق Lionhead برای ساخت یک شبیه‌ساز

زیربخش اروپایی سگا و استودیوی Two Point به تازگی همکاری خود را به صورت رسمی اعلام کردند و مشخص شد که این دو شرکت قصد دارند که یک بازی جدید برای پلتفرم PC به بازار عرضه کنند.

استودیوی Two Point، یک استودیوی مستقل است که در سال گذشته میلادی توسط موسس سابق استودیوی Lionhead تاسیس شد. Mark Webley در کنار کارگردان استودیوی Lionhead این استودیوی تازه‌کار را افتتاح کردند. بیشتر اعضای تیم را نیز عوامل سازنده بازی Black & White و Fable تشکیل دادند.

هنوز مشخص نشده است که بازی مورد نظر چه ویژگی‌هایی دارد اما می‌دانیم که سبک بازی شبیه‌سازی خواهد اما به نظر می‌رسد که برای دریافت اطلاعات جدید باید تا اوایل سال 2018 منتظر بمانیم. همچنین به نظر می‌رسد که این دو شرکت برای آغاز همکاری مدت زیادی به تبادل نظر پرداختند و سگا در نهایت طرح کلی آنها را برای ساخت بازی قبول کرده است. این اولین تجربه سگا در کار با استودیو‌های مستقل نیست، آنها به تازگی با Playsport Games نیز به توافق رسیدند.

منبع

برچسب‌ها

جواد محسنی

دبیر بخش خبر وبسایت VGMAG

نظری ارسال کنید

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید