اخبار بازی

پای Loot Box به Assassin’s Creed Origins هم باز شد

پای Loot Box به Assassin’s Creed Origins هم باز شد

به تازگی پدیده Loot Box در بازی‌های بزرگ زیادی اضافه شدند که از میان آنها می‌توان به Middle-Earth Shadow of War و Forza Motorsport 7 اشاره کرد.

ویژگی Loot Box به صورت عمومی توسط بسیاری از گیمر‌ها به عنوان مکانیزمی نه چندان جالب در نظر گرفته شده که می‌تواند تاثیر منفی روی گیم‌پلی بگذارد. به تازگی مشخص شده که Assassin’s Creed Origins نیز شامل Loot Box خواهد بود. در بیلد‌های قدیمی‌تر از این بازی این Loot Boxها با عنوان Heka Box از آن یاد می‌شود با استفاده از پول داخل بازی قابل خرید بودند اما حالا نگرانی وجود دارد که آیا پرداخت درون برنامه‌ای برای خرید این Loot Boxها با پول واقعی به بازی اضافه شده است؟

در حال حاضر یوبی‌سافت صحبتی در مورد پرداخت‌ درون برنامه‌ای در Assassin’s Creed Origins انجام نداده است و تایید این قابلیت تنها 2 هفته قبل از عرضه بازی می‌تواند موج منفی اعتراضات را ضد این بازی به وجود آورد.

منبع

جواد محسنی

دبیر بخش خبر وبسایت VGMAG

2 نظر

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید