30سال پیش در تاریخ 30 اردیبهشت سال 62 کمپانی Electronic Arts اولین پنج بازی خود را به بازار عرضه کرد.
Christy Cases در یکی از پست های اختصاصی این موضوع نوشت:
30 سال پیش 50 -60 نفر از کارمندان کمپانی Electronic Arts (همین قدر بیشتر کارمند نداشته) در کنار مسئول مالی این شرکت آقای Trip Hawkins اولین 5 بازیه این کمپانی را ساخته، بسته بندی کرده و به بازار عرضه کردند.
پس از ساخت این بازی ها کارمندان این شرکت فعالیت های معمول خود را رها کرده و مشغول به بسته بندی بازی ها درون پاکت های مخصوص به آن ها کرده و پس از بسته بندی آن را درون ماشین های باربری می گذاشتند.
این 5 بازی عبارت بودند از :
Commodore 64 titles Archon: The Light and the Dark, Axis Assassin, Hard Hat Mack, Worms
و MULE
Nancy Fong که هم اکنون مسئول رفع مشکلات پخش جهانی محصولات EA را بر عهده دارد گفت :
چون آن زمان کمپانی انبار برای نگه داشتن محصولات نداشت باید محصولات را سریعا به مقصد حمل میکردیم. بعد از اتمام ساخت بازی ها و حمل و نقل، تیم سازنده یک مهمانی راه انداختند . بین همه تی شرت هائی پخش شد که روی آن ها نوشته شده بود :
I survived: May 20 1983
(نجات پیدا کردم : 20 می 1983)
وی ادامه داد:
آن زمان ساخت بازی برای ما خیلی سخت بود ولی همگی دور هم شاد بودیم، میانگین سنی اعضا در آن زمان 25 الی 26 سال بود. همه خوشحال بودن و به سختی کار میکردند.
فرمت جدید سایت خیلی خوب شده. چون من خودم اخبار رو بیشتر چک میکنم. مرسی و خسته نباشید
اگر در توان بچه های تحریریه باشه حتما این کار رو خواهیم کرد.
میثم جان اگه امکاناتشو خواستی من می تونم بنویسم
آقا می شه الآن که سایت رفته تو کار اخبار و این جور چیزا،هنگام پخش کنفرانس مایکروسافت،کنفرانس رو به صورت لحظه ای پوشش و گزارش بدید؟