اخبار بازی

در گذشته Micorosft و‌ Nintendo پیشنهاد عرضه Yakuza را رد کرده‌اند

در گذشته Micorosft و‌ Nintendo پیشنهاد عرضه Yakuza را رد کرده‌اند

وی جی مگ: در حالی که سری بازی Yakuza همواره برای کنسول‌های سونی منتشر شدند اما به گفته یکی از خالقان اصلی این مجموعه در گذشته Micorosft و‌ Nintendo پیشنهاد عرضه Yakuza را رد کرده‌اند.

به گزارش وی جی مگ، تاشیهرو ناگوشی کارگردان اجرایی این مجموعه در صحبت با مجله Edge توضیح داد «هرگز چنین چیزی را به زبان نیاورده بودم اما در گذشته Micorosft و‌ Nintendo پیشنهاد عرضه Yakuza را رد کرده‌اند. در حالی که بازی در نهایت با همکاری سونی عرضه شد اما من پیشنهاد انتشار آن را با دو شرکت Micorosft و‌ Nintendo مطرح کرده بودم. اما آن زمان پاسخ این دو شرکت منفی بود و اظهار کردند ما این بازی را نمی‌خواهیم. اما اکنون خواستار این بازی هستند. در آن زمان نمی‌دانستند که به چه دلیلی این مجموعه را خلق کردم.»

ناگوشی در ادامه به توصیح درباره چگونگی هدف قرار دادن مخطب مذکر ژاپنی توضیحاتی ارائه کرد و این که در سر خود با چه مشکلاتی برای کسب نظر مساعد شرکت سگا مواجه شده است. «زمانی فرا رسیده بود که برای کمپانی‌های بازی‌سازی ژاپنی، رقابت با شرکت‌های غربی که عناوین آن‌ها بودجه و کیفیت بالایی داشتند بسیار دشوار شده بود. اگر ما می‌خواستیم با آن‌ها رقابت کنیم باید با در ژانر اسپورت، نظامی یا فانتزی بازی می‌ساختیم و آن را به صورت جهانی عرضه می‌کردیم. چرا که همه در حال ساختن چنین بازی‌هایی بودند.»

«اما به نظر من پیشروی در مسیری مشابه، کار درستی نبود. در قدم اول عرضه جهانی را فراموش کردم و سپس تصمیم گرفتم مخاطبین مونث و کودکان را از مخاطبین هدف خود حذف نمایم. بنابراین بازی من تنها برای مخاطب مذکر ژاپنی توسعه پیدا می‌کرد.  با روسای خود جلسه‌هایی داشتم اما ایده بازی تایید آن‌ها را دریافت نکرد. شرکت سگا به دنبال کسب درآمد بود و چیزی به ورشکستی آن باقی نمانده بود و همین باعث شد تا با شرکت Sammy ادغام شود. بلافاصله نزد مدیریت جدید رفتم و در حالی که چنین چیزی بعید به نظر می‌رسد آن‌ها با طرح من موافقت کردند. من در حالی تاییدیه پروژه خود را گرفته بودم که رئیس اصلی من به شدت ناراحت بود و کار مرا غیرمنصفانه می‌خواند.»

«من تحقیقات گسترده‌ای را انجام دادم اما اصل قضیه به فرهنگ ژاپنی مربوط می‌شد. داستان‌های زیادی را رابطه با Yakuza شنیدم و نام Kiryu هم یکی از همین داستان‌ها بود. به همین دلیل از آن در بازی خود استفاده کردم. من هنوز هم از اسامی معروفی که به گوشم می‌خورد در آثار خود استفاده می‌کنم.»

فرداد معبودی

نظری ارسال کنید

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید