وی جی مگ: اولینبار در جریان E3 2018 بود که بازی Gears POP به صورت رسمی از سوی مایکروسافت رونمایی شد. بازی که شخصیتهای اصلی مجموعه در آن با عروسکهای Funko Pop جایگزین شدهاند. امروز اما بالاخره بعد از چند ماه انتظار شاهد انتشار اولین نمایش گیمپلی بازی Gears POP هستیم که در بالا مشاهده میکنید.
به گزارش وی جی مگ، ساختار بازی Gears POP به شکل PvP دنبال شده و در جریان گیمپلی آن گیمرها باید وارد نقشه شده و طرف مقابل را طی زمان سه دقیقه شکست دهند. کارگردان این اثر توضیح داده که در جریان گیمپلی بازی Gears POP سعی شده از المانهای آشنای مجموعه بازی Gears of War استفاده شود.
با نگاهی به گیمپلی بازی Gears POP متوجه میشویم که عملا نمونه مشابه این اثر با سبک مشابه گیمپلی روی موبایل بارها تکرار شده و عملا ساخته جدید مایکروسافت به جز استفاده از ساختاری آشنا و شخصیتها و المانهای مجموعه Gears شاید حرف دیگری برای گفتن نداشته باشد.
در نهایت باید بیشتر صبر کرد و دید که چه سرنوشتی در انتظار بازی Gears POP است که طبق اطلاعات منتشر شده در سال 2019 در دسترس قرار میگیرد.
جدای از اینکه مارکوس فنیکس بنده خدا رو به چه روزی انداختند :rotfl:
اینا دیگه کلا دارن اشتباه میزنن :sweat:
الآن مثلا این بازی چه کمکی قراره به فروش یا توسعه برند Xbox بکنه؟!!
مایکروسافت این نسل رو دو دستی تقدیم سونی کرد :no: :no: :no: