اخبار بازی بازی ایرانی

آغازثبت‌نام درنخستین رویدادتخصصی بازی Game TrigUp

trig up
ثبت‌نام نخستین رویداد بازی‌سازی ایران با عنوان گیمتریگ‌آپ، آغاز شد. توسط مرکز نوآوری و فناوری فناپ و با همکاری شرکت‌های شناسا، آرناتک و آروند برگزار می‌شود.

ثبت‌نام نخستین رویداد آموزشی- چالشی صنعت بازی‌سازی ایران با عنوان گیمتریگ‌آپ، آغاز شد.

توضیح کامل این خبر از طرف روابط عمومی بنیاد ملی بازی های رایانه ای:

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، رویداد تخصصی بازی‌های رایانه‌ای توسط مرکز نوآوری و فناوری فناپ و با همکاری شرکت‌های شناسا، آرناتک و آروند برگزار می‌شود. در پایان این رویداد نیز ایده‌های برتر، جوایز و حمایت‌هایی به منظور راه‌اندازی و رشد دریافت می‌کنند. در این برنامه آموزشی، برنامه‌نویسان، متخصصان گرافیک و علاقمندان با هدف ایجاد کسب و کارهایGame به مدت 54 ساعت در کنار یکدیگر به رقابت، آموزش و طراحی کسب و کاری جذاب در حوزه بازی می‌پردازند. آن‌ها با معرفی ایده‌های خود و تشکیل گروه‌های چند نفره، ایده‌های نو و جذاب را ارائه و معرفی می‌کنند. در رویدادGame TrigUp گروه‌ها با افراد باتجربه این حوزه از نزدیک آشنا شده و با همراهی، راهنمایی و شرکت در کارگاه‌های آموزشی تخصصی به بهتر، جذاب‌تر و موفق‌تر کردن ایده خود می‌پردازند.این رویداد به مدت سه روز از 20 تا 22 آبان ماه در موسسه آموزش عالی خاتم برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنند.

علی ذاکری

منتقد - گیمر- بازیساز

2 نظر

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید

  • سلام علی آقا.
    این خبر با اون یکی خبر که فکر میکنم مربوط به همین موضوع بود که باز هم یه حرکت از طرف بنیاد بود و راجع به کلاسهای غیر حضوری و اینها صحبت کرده بودید در تاپیکش یکی هستن؟ یا این فرق داره؟ خیلی حیف شد چون فکر میکردم توی این رویداد و ثبت نام هر کسی از جمله خود گیمرها و کسانی که تجربه نسبی در بازیسازی یا برنامه های مختلف گرافیکی و اینها دارند هم میتونن شرکت کنند. و مختص افراد برنامه نویس و گرافیست و طراح و بازیساز فقط نیست. گفتم لااقل یه استفاده مفیدی بشه ازش کرد واسه افرادی که میخوان پا در عرصه بازیسازی بزارن و تجربه کسب کنند و به شدت دنبال این حرفه و کسب و کار بازیسازی هستند بالاخره یه امیدواری و قدم کوچکی باشه واسمون.
    بنده به شدت دنبال کسب و کار در زمینه نرم افزار/سخت افزار و مخصوصا بازیسازی هستم.تجربه و علاقه فراوان در نرم افزارهای مختلف دارم و برنامه های طراحی و مدل سازی هم کار کردم و لیسانس تکنولوژی نرم افزار هم دارم.خدمتم رفتم سابقه و تجربه زیاد در کارهای مختلف و پر زحمت هم دارم

    • نه فرق دارن. ولی این دوره ها تا به امروز آنچنان مفید نبودن.بهتره خودتون با دانلود پکیج های مختلف بازیسازی شروع به یادگیری کنید و بعد با داشتن ی ایده خوب، اقدام به ساخت یک بازی کوچیک و انتشارش مثلا در فروشگاه کافه بازار کنید.