چندی قبل مشخص شده بود که شرکت Square Enix قصد فروش استودیوی IO Interactive را دارد که مسئولیت ساخت سری Hitman را بر عهده داشتند.
در چند روز گذشته سایه شک روی آینده سری Hitman جا خوش کرده بود. بسیاری حدس میزدند که این سری به پایان راه رسیده است اما Square Enix اعلام کرد که فروش این استودیو به معنی پایان یافتن سری Hitman نیست اما حالا به نظر میرسد که آنها نقشهای دیگر برای این سری در سر دارند.
شرکت Square به صورت رسمی تایید کرد که آنها قصد رها کردن حق امتیاز ساخت سری Hitman را دارند و به احتمال بسیار زیاد دیگر شاهد ساخته شدن Hitman و انتشار آن توسط این شرکت نباشیم. این شرکت اعلام کرد که فروش حق امتیاز این بازی به این خاطر است که این سری برای همیشه به فراموشی سپرده نشود و شاهد ساخت بازی جدیدی از این سری توسط تیمی دیگر باشیم.
همچنین Square اعلام کرد که فروش حق امتیاز Hitman را همراه با IO Interactive در نظر خواهد داشت تا مشتریهای بهتری برای هر دوی آنها دست به خرید بزنند.
البته احتمالش هست.
نویسنده های هیت من تصمیم گرفتن توی بازی زامبی اضافه کنن و بازی رو خراب کنن. تنها کسی که میتونه کونامیه!!! 😀 😀 :laugh: :laugh:
Konami Alert!! 😀
کونامی؟ کونامی همون IP هایی که دستش هست رو نمیتونه بسازه بره یه IP جدید بخره چی کارش کنه؟ 😀