اخبار بازی

حضور مدیرعامل Square Enix در بسته الحاقی جدید NieR Automata

حضور مدیرعامل Square Enix در بسته الحاقی جدید NieR Automata 1

روز گذشته شاهد معرفی شدن بسته الحاقی جدید NieR Automata بودیم. حالا به نظر می‌رسد که این بسته الحاقی شامل مواردی است که می‌تواند بسیار جالب و هیجان‌انگیز باشند.

این بسته الحاقی همانند بازی اصلی، کمی عجیب است. نام این بسته الحاقی 3C3C1D119440927 خواهد بود و در یکی از چالش‌های جدید اضافه شده در بازی، گیمر باید با باس فایت‌های جدیدی روبرو شود. یکی از این باس فایت‌ها، مدیر عامل شرکت Square Enix، ناشر این بازی خواهد بود! بله درست خواندید، Yosuke Matsuda مدیر عامل یکی از بزرگترین شرکت‌های حاضر در صنعت بازی به عنوان یک مبارزه باس در بازی حضور خواهد داشت.

افراد دیگری همچون مدیر عامل Platinum Games آقای Lenichi Sato نیز در بازی حضور خواهند داشت. البته این باس‌ها به عنوان دنباله‌ای برای داستان اصلی بازی نیستند و به گونه‌ای حالت مراحل جانبی دارند. فعلا بسته الحاقی 3C3C1D119440927 تاریخ عرضه خاصی ندارد و به گفته تیم سازنده به زودی برای PS4 و PC عرضه خواهد شد.

منبع

جواد محسنی

دبیر بخش خبر وبسایت VGMAG

نظری ارسال کنید

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید