هکر نوجوان به اسم Adam Mudd به خاطر ساخت نرمافزاری که باعث هک کردن کسب و کار سونی و مایکروسافت میشد، به دو سال زندان محکوم شد.
بر اساس گزارش The Guardian، این هکر کدی به اسم Titanium Stresser در سن 16 سالگی در اختیار داشت. او این کد را به هکرهای دیگر میفروخت و از این راه 400 هزار پوند به دست آورد. کد او مسئول ایجاد 1.7 میلیون هک است. او همچنین به خاطر 594 حمله Denial of Service در بین سالهای 2013 و 2015 متهم شد.
حملههای این نوجوان به سرورهای بازی RuneScape خسارتی معادل 6 میلیون پوند به همراه داشت. اعمال مختلف این نوجوان باعث خسارات زیادی به شرکتهای مختلف مثل مایکروسافت و سونی شده است. بر اساس اطلاعات موجود به نظر میرسد که هیچکدام از کارهای این نوجوان به خاطر دستیابی به پول نبوده است. به نظر میرسد که او قصد داشته تا توجه دیگران را نسبت به خود جلب کند.
دمش گرم 😎