اخبار بازی

علاقه اکتیویژن به ساخت بازی‌های تاریخی

علاقه اکتیویژن به ساخت بازی‌های تاریخی

در اوایل فرآیند ساخت بازی‌های سری Call of Duty این بازی جنگ‌های تاریخی و به خصوص جنگ جهانی دوم را روایت می‌کرد و با ساخت نسخه‌های بیشتر سازندگان محبور شدند تا از جنگ‌های مدرن و تخیلی الهام گیری کنند.

این بازی بزرگ بعد از سال‌ها دوری از جنگ جهانی دوم، امسال به ریشه‌های خود بازگشته و Call of Duty WW2 روایتگر جنگ جهانی دوم خواهد بود. عرضه این بازی سوالی را به وجود آورده که تا به این لحظه پاسخی برای آن ارائه نشده. آیا اکتیویژن بازهم علاقه ساخت بازی با استفاده از جنگ‌های تاریخی در دیگر باز‌ه‌های زمانی دارد؟ این سوال از مدیرعامل اکتیویژن Eric Hirshberg توسط Game Informer پرسیده شده است. او نقش اساسی در جهت‌گیری تمامی بازی‌های ساخته شده توسط اکتیویژن دارد.

او در پاسخ به این سوال گفت:« خب می‌دانید من در این لحظه نمی‌توانم برنامه‌های آینده در نظر گرفته شده را فاش کنم گرچه این امکان را نیز تکذیب نمی‌کنم. جنگ جهانی دوم از هر لحاظی برای ساخت بازی‌های بیشتر غنی است. به نظر من این قسمت از تاریخ جایی است که شاید در آینده یک بار دیگر به سراغ آن بیاییم.» او همچنین اشاره کرد که استفاده از جنگ‌های مدرن و تخیلی در سال‌های اخیر به خاطر این بود که گیمر‌ها از بازی‌های تاریخی در این سبک خسته شده بودند. او همچنین به ناموفق بودن Infinite Warfare اشاره کرد و گفت که شاید ساخت این بازی کار اشتباهی بوده باشد و سپس خندید.

سپس Hirshberg گفت:« نه اینکه از صحبت‌های من برداشت اشتباه در مورد کیفیت بازی سال گذشته انجام شود، به نظر من نوآوری‌های خوبی در سال گذشته انجام شد و بازی در حالت عادی بسیار خوب بود اما به نظر دیگر داستان جنگ‌های تخیلی و آینده‌نگر برای گیمر‌ها خسته کننده شده بود.» با اینکه Infinite Warfare افت بسیار زیادی را نسبت به بازی‌های قبلی تجربه کرد، پرفروش‌ترین بازی سال 2016 در آمریکای شمالی شد.

منبع

جواد محسنی

دبیر بخش خبر وبسایت VGMAG

2 نظر

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید

  • آره به زور بازیاتو میفروختی
    معلوم نبود چجوری یهو میشدی پر فروش?
    به ندرت به یاد دارم بین فرند های psn ام کسی زیر اسمش زده باشه call of duty Infinite Warfare میتونم بگم کمتر از انگشت های دست بودن با بلک آپس 3 ت ک اونم آشغال بود بیشتر حال میکردن
    به شخصه چهارساله کال آو دیوتی بازی نکردم
    این یکی ولی فکر میکنم فرق داره
    خوب باشه بازی میکنم…