همانطور که بلیزارد 2 هفته پیش در نمایشگاه Blizzcon قول داده بود امروز یکی از محبوبترین بازیهای استراتژی تاریخ، StarCraft 2 به صورت رایگان در اختیار همه کاربران قرار خواهد گرفت.
بلیزارد با استفاده از این موقعیت بسیار خوب تصمیم به تحقیر تصمیم نه چندان جالب EA در Star Wars Battlefront 2 گرفته است. آنها در توئیت اول خود نوشتند:« تعداد ساعتی که شما برای دسترسی به تجربه کامل StarCraft 2 Wings of Liberty نیاز دارید: صفر» همچنین بلیزارد به سخره گرفتن تصمیمات عجیب EA را همین جا تمام نکرد و نوشت:« تعداد مکانیزمهای Pay-to-Win در بازی Starcraft 2 Wings of Liberty هم صفر است.»
همانطور که میدانید EA با حذف فروش DLCها مکانیزم خرید درون برنامهای را به Battlefront 2 اضافه کرده و این بازی حالا صرفا تبدیل به اثری شده که گیمر با پرداخت پول بیشتر میتواند به آیتمها، شخصیتها و … بیشتر دسترسی پیدا کند.
اکتیویژن هم دست کمی از ea نداره.البته مث که سیاستاشون با اکتیویژن متفاوته
خدایی دمش گم
حال کردما 😀 😀