تریلری از گیم پلی بازی Tekken 7 منتشر شد. در این تریلر شاهد حرکات و Combo های کاراکترهای بازی هستیم که در ویدئو میکس شده اند. این بازی تا سه ماه دیگر در دسترس خواهد بود.
تریلری از گیم پلی بازی Tekken 7 منتشر شد. در این تریلر شاهد حرکات و Combo های کاراکترهای بازی هستیم که در ویدئو میکس شده اند. این بازی تا سه ماه دیگر در دسترس خواهد بود.
مدیر سایت
از نظر گرافیکی، واقعا اصلا در حد و اندازه ی اسم نسل جدید هم نیست. باورم نمیشه این بازی رو با آنریل انجین 4 ساخته باشن! Soul Calibur V که یک بازی نسل هفتمی هست گرافیکش اندازه ی همین بازیه! جالبه که سازنده ی هردو عنوان هم Namco هستش.
نکته ی جالبتر اینه که Tekken در نسل 5 و 6 یکی از گرافیکی ترین بازی ها در بین بازی های دیگه بود. یعنی مثلا دوران PS1 و PS2 میخواستن بگن یه بازی آخر گرافیکه، Tekken همیشه یکی از مثال های مردم بود. متاسفانه از نسل 7 به بعد دیگه بازی از نظر گرافیکی خراب شد. تا همین الانم هنوز درست نشده.
البته، هنوز هم گیم پلی بسیار خوب و متفاوت بازی، فن های قدیمی رو مجبور میکنه که نسخه های جدیدتر عنوان رو هم تهیه و بازی کنن. واقعا از نظر گیم پلی این سری بازی، فوق العادست. سبک فایتینگ بازی جنبه ی طبیعی داره. مثل بازی های دیگه همچون MK و SF شاهد یک فایتینگ خیلی تند و غیرطبیعی نیستیم. هرچند امیدوارم این گیم پلی بازی رو دیگه خراب نکنن! که البته با توجه به چیزایی که تا الان از بازی دیدم، احتمال خراب کاری در بخش گیم پلی هم وجود داره!
منم با نیما هاشمی موافقم
واقعا از نظر گرافیکی پیشرفت خاصی نداشته،ولی از نظر گیم پلی به نظرم افت هم داشت
چون یه مقدار ساختارش به استریت فایتر نزدیک شد(ساختار استریت فایتر اینجوریه که هر ضربه با سرعت زده میشه و بعد از برخورد،چند لحظه مکث میشه)
علاوه بر این جرقه ها و آتیش بازی هایی که بعد از هر ضربه اتفاق میوفته بازیباز رو از حس مبارزه دور میکنه. 🙁