به نظر میرسد که پشتیبانی از Rocket League همچنان ادامه دارد. هفته آینده مود جدیدی به اسم Dropshot برای این بازی عرضه خواهد شد.
استودیوی Psyonix سازنده این بازی اعلام کرد که Dropshot روز 22 مارچ (2 فروردین 1396) منتشر خواهد شد. در این مود گیمرها در زمینی حالت والیبال بازی خواهند کرد. هدف این است که با تماس توپ در زمین حریف، این زمین را خراب کرده و باعث شوید که آنها به زیرزمین سقوط کند.
این مود همراه با یک ورزشگاه جدید عرضه خواهد شد که Core 707 نام دارد. کل زمین از شش ضلعیهای متعددی تشکیل شده که با تماس توپ نابود خواهند شد. نابود شدن هر شش ضلعی امتیازی به تیم مقابل خواهد داد. هر شش ضلعی برای نابود شدن به 2 ضربه نیاز دارد.
توپ در این مود مدل متفاوتی خواهد داشت. بدین صورت که هر چه قدر توپ بیشتر در هوا بماند، قدرت ضربه آن بیشتر میشود.
نظری ارسال کنید