اخبار بازی

تاسیس استودیو جدید سازندگان بازی Torchlight

تاسیس استودیو جدید سازندگان بازی Torchlight

وی جی مگ: به دنبال تعطیلی استودیو سازندگان بازی Torchlight یعنی Runic Games در سال گذشته، گروهی از اعضای سابق این مجموعه به همراه افراد باسابقه دیگری از Gearbox دور یکدیگر جمع شده و استودیو جدیدی تحت عنوان Monster Squad Games را در سیاتل تاسیس کردند.

به گزارش وی جی مگ، این استودیو توسط رئیس پیشین Runic یعنی مارش لفلر هدایت می‌شود. افراد دیگری هم‌چون پاتریک بلانک (Creative Director)، جان دونبار (طراح گیم‌پلی) و مدیر سابق آلن فونگ نیز به او در این استودیو اضافه خواهند شد. برخی از همکاران قدیمی بلانک از استودیو Gearbox نیز به این مجموعه تازه تاسیس اضافه شده که از میان آن‌ها باید به آرتیست ارشد وس پارکر اشاره کرد.

Monster Squad Games با استفاده از تجربیات تیم توسعه‌دهندگان خود از عناوین Co-op روی ساخت بازی‌های جدید تمرکز خواهد کرد تا بتواند رضایت مخاطبین را به دست بیاورد. مارش لفلر در مصاحبه با PC Gamer اظهار کرد تیم سازنده قصد دارد تا پس از ساخت و انتشار بازی‌ها خود، برخلاف عناوینی هم‌چون Torchlight و Hob از آن‌ها پشتیبانی کند تا ساخته‌های به مروز زمان رشد کرده و تکامل پیدا کند.