سال 2017 سومین نسخه از بازی Sniper Ghost Warrior عرضه شد. این بازی آنچنان که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفت و نمرات بسیار پایینی هم از منتقدین و گیمرها دریافت کرد. حالا بعد از 2 سال چهارمین نسخه از این بازی به نام Sniper Ghost Warrior Contracts منتشر شده. طبق رسم گذشته نیم ساعت گیم پلی بازی Sniper Ghost Warrior Contracts که توسط وی جی مگ برای شما آماده شده است را می توانید مشاهده کنید.
شاید نبود بازی های سبک Stealth-Snipe یک خلا را در بازار ایجاد کرده و تفکری بوجود آورده که هر نوع بازی با این سبک فروش خواهد داشت و مورد استقبال قرار میگیرد. ولی این قضیه اصلا و ابدا درست نیست و نمرات نسخه های قبلی این سری بازی و استقبال ضعیف از نسخه جدید نیز این قضیه را تایید می کند. هب نظر می رسد سازندگان این بازی یعنی ci games باید تغییراتی بنیادین در این سری بازی ایجاد کنند.
در این نیم ساعت توضیحاتی در مورد منوها و خود بازی و البته گیم پلی آن داده شده. همچنین گوشه هایی از گیم پلی بازی نیز نشان داده شده که امیدواریم برای شما مفید باشد. همراه وی جی مگ باشید.
نسخه سه خوبه یا این؟
هیچ کدوم
میثم ایتم ریلود زومجی تا حالا دیدی? خیلی شبیه ایتم رترو وی جی مگ
راستی میثم این زیرخاکی هم زودتر راهش بندازی ممنون میشیم
بله. دیدم. کار قشنگیه.
میثم همیشه به نسل شما که با آتاری و.. گیم شروع کردید غبطه میخورم لذت و کیف واقعی از گیم نسل شما تجربه کرد نه هم سن و سال های من که با Ps3 باps4گیم شروع کردند بازی های قدیمی یک جورایی حس و حال خاص خودشون دارند که کسایی که آن دوره تجربه کردن می فهمند چقدر ارزشمند و خوبند….
شاید به نوعی و از منظری درست بگی. ولی اینم در نظر بگیر که لذت بردن از بازی هر جوری که نگاهش کنی مهمه. یه مثال میزنم: فرض کن سال 1930 هستیم و اولین سری از اوتومبیلهایی که با بخار کار میکنن تازه اختراع شده. در عرض 20 سال یعنی تا 1950 ماشینهای امروزی اختراع میشن. آیا باز هم با ماشینهای بخار کار میکنی؟ و به اونا میگی لذت بخش؟ در مورد کنسولها هم همینه. فرض کن الان آتاری و ps4 با هم اختراع میشد و عرضه می شدن. شما کدوم رو انتخاب میکردی؟ حالا ما شانس داشتیم اون موقع… Read more »
اره قبول دارم
گیم زدن خیلی حال میده و لذت بخش و تقریبا هیچ چیز نمی تونه جایش رو بگیره.
اوف حاجی نمی دونستم قبل از اتاری هم کنسول بوده م
واقعا به میثم خان میشه گفت یک کهنه گیمر
میثم از بین همه کنسول هایی که داشتی کدومش بیشتر از بقیه دوست داشتی ؟
سلام اقای قربانی . بنظرت سیستم گیمینگ اماده بخرم یا خودم قطعات رو تک تک بخرم بهتره؟ ممنون میشم جواب بدی
سلام اقا میثم میشه نیم ساعت بازی Star Wars Jedi: Fallen Order برید خیلی وقته منتظرشیم
جسد زنده میمونه میفهمه :)))))))) خیلی خوب بود :))
ولی خدایی هوش مصنوعی واقعا خنگ میخوای اسنایپر الایت ۳و۴ بخصوص ۳😂😂😂
این سیستم و باد و اینا هم یکم سخت مسکمه بازی رو و در کل تکراریه شدیدا
سلام لطفا استار وارز جدیده هم تو لیست نیم ساعت بذارین
اقا ما هم بالاخره بعد از دو هفته تونستیم بیاییم سایت
میثم می بینم که نیم ساعت گذاشتی دمت گرم
میدونی چیه میثم گرامی، به نظرم این بازی به درد همون بچه نفهم هایی میخوره که فقط بلدن از بازی شون فیلم بگیرن و پول مفت جمع کنن برای مفت خوری البته که اونا هرگز نمی دونن که خودشون گیم رو به اینجا کشوندن، در حالی که ساخت بازی های با کیفیت قبل از این استریم و این مزخرف بازیها به شدت با قدرت در انجام بود ( تمامی متال گیر ها خودش مدرکی برای حرفم عه) میثم نظرت راجب گیمرای نسل جدید چیه؟ واااااااقعا احساس می کنم اینا از یه کهکشان دیگه اومدن تا با فیلم های بیهوده و… Read more »
به این شدت و حدت نمیشه در مورد این مساله نظر داد. به هر حال سلیقه چیزیه که باعث تمایز میشه و نباید باعث تفاخر بشه. اینکه سلایق گیمرهای کم و سن و سال اینجوریه اصلا چیزی نیست که بهش بهش خرده گرفت. نکته مهم تر اینکه تا وقتی به یه کامپیوتر خام برنامه ندی نمیتونی ازش تحیلی و نصب برنامه و اجرای بازی بخوای. نسل جدید گیرمها هم همینن. با بمب تبلیغاتی بازی های آنلاین و شوتر و Pay to win روبرو شدن و کمتر به بازیهای فاخر پرداختن. در نتیجه گرایش بیشتری هم دارن. سنشو بره بالا و… Read more »
یعنی اگه یکی از من معنی خلط مبحث رو بپرسه من کامنتِ شما رو بهش نشون میدم.آخه استریمر بنده خدا میخواد چه تاثیری روی کوجیما بزاره؟مشکل کوجیما و خیلی از بازی ساز های دیگه این بود که طمع موفقیت تجاری عجیب و غریب راک استار رو کردند و رو آوردند به ساخت بازی های open world با تمرکز روی بخش های آنلاین.مشکل اینه که کوجیمایی که خودش تاثیرگذار و خلاق بود تبدیل شد به یه فرد تاثیر پذیر.تو این نسل دو نفر خیلی من رو نا امید کردند یکی سم لیک بود و یکی هم کوجیما.هر دو هم ویدیو گیم… Read more »
این نظر شماس که میگی تاثیر گذار بوده استریمینگ وگرنه اگر یک ذره مطالعه داشته باشید درباره بازی سازها، و از قدیم اخبار گیم رو مطالعه می فرمودید، قطعا متوجه میشدید که بازی های به شدت با کیفیتی قبلا ساخته می شدند و این در حالی بود که پای مسخره بازیا در کار نبود. من تعصبی ندارم رو هیچ بازی ای، ولی همین mgs2 که اوخر تموم ش کردم تو سال 2001 اومد، یعنی موقعی که اصلا نه نینیجایی وجود داشت و نه فورتنایتی. بازی مفاهیمی داره که هیچکدوم از بازیای این نسل نداشتن تا به حال. شاید شما میرید… Read more »
سلام،آپارات هنوز در حال پردازش ویدیو هست،پخش نمیشه آقا میثم
بله. برای بار سوم آپلود کردم ولی انگار نه انگار
دمت گرم اقا میثم ولی چرا این بازی هیچ سر و صدایی نکرد؟ هر چی که هست به نظر میرسه از نسخه قبلیش بهتره(الان در حال حاضر رو پی سی با 10 نقد 71)
بازی خوبی نیست. حدود 2 ساعت بازی کردم. اصلا و ابدا خوب نیست. باگ. هوش مصنوعی خرفت. کلا داغونه. بزار نقدای سایتای بزرگ تر بیاد. میاد رو 60 اینجورا متاش.
درود خدمت آقا میثم عزیز.تحلیلتون تو این نیم ساعت هم عالی بود به خصوص ابتداش که گفتید باهم فقط موزیک گوش کنیم بهتره(((((:مردم رو چی فرض کردن واقعا……من روزانه حدود ۱۰۰گیمر مختلف میان پیشم به جرات بگم ۱۰ نفرشون هم نیستن که بازی و پسندیده باشن.