اخبار بازی

کاهش قیمت موقت PS4 به 250 دلار

سونی امروز اعلام کرد که به صورت موقت کنسول خود یعنی PS4 را در آمریکای شمالی با کاهش قیمت به فروش می‌رساند. این تخفیف از امروز تا شنبه 25 فوریه ادامه دارد.

سونی باندل‌های مختلفی را برای این برنامه در نظر گرفته که از جمله آنها می‌توان به PS4 Slim به همراه Uncharted 4 اشاره کرد. البته کنسول عرضه شده در این باندل از نوع 500 گیگابایتی است. در کنار این باندل سونی بسته‌ دیگری را هم در نظر گرفته که شامل یک کنسول 500 گیگابایتی و دیسک Call of Duty Infinite Warfare می‌شود. در این بسته کد دانلود نسخه بازسازی شده Call of Duty Mordern Warfare هم قرار گرفته.

در نهایت باید به این مسئله اشاره کرد که فروشگاه‌های والمارت باندل دیگری را در نظر گرفته‌اند که یک PS4 Slim‌ با رنگ Glacier White را با خود همراه دارد. کاهش قیمت سونی برای مدل‌های مختلف PS4 تا تاریخ 25 فوریه ادامه دارد.

 

منبع

برچسب‌ها

محمد طالبیان

نظری ارسال کنید

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید