اخبار بازی

قابلیت Anti-Cheat جدیدی به Windows 10 اضافه شد

قابلیت Anti-Cheat جدیدی به Windows 10 اضافه شد

به‌روزرسانی پاییز Windows 10 به تازگی عرضه شده و این به‌روزرسانی تغییراتی را در ویژگی‌های این سیستم عامل ایجاد کرده و یا قابلیت‌های جدیدی را به آن اضافه کرده است.

یکی از قابلیت‌های این به‌روزرسانی سیستم جدید Anti-Cheat با نام TruePlay است که البته سر و صدای چندانی نکرد. مایکروسافت در مورد این قابلیت جدید گفت:« بازی که تحت سیستم TruePlay اجرا می‌شود، کاملا تحت نظر و امن خواهد بود. بدین ترتیب یک سرویس از ویندوز به تحت نظر گرفتن بازی مورد نظر و رفتار آن می‌پردازد تا در صورت احساس هر گونه تغییر در رفتار برنامه از اجرای برنامه تقلب آگاه شود. بعد از جمع آوری اطلاعات مورد نظر برنامه متقلب را تشخیص خواهد داد.»

البته اینکار برخی از کاربران را از نقض حریم شخصی اطلاعات نگران کرده باشد اما مایکروسافت اعلام کرده که این اطلاعات فقط با سازندگان بازی مد نظر به اشتراک گذاشته خواهد شد. البته قابلیت غیر فعال کردن آن نیز وجود دارد. در نگاه کلی این سیستن شباهت زیادی به Valve Anti-Cheat دارد که البته فقط با بازی‌های مخصوص پلتفرم ویندوز (UWP) کار می‌کند.

منبع

برچسب‌ها

جواد محسنی

دبیر بخش خبر وبسایت VGMAG

نظری ارسال کنید

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید