اخبار بازی

Double Xp از امروز برای مشترکین Battlefield 4 Premium آغاز می شود

DICE در توییتر اعلام کرد که امروز برای دارندگان نسخه Premium بازی Battlefield 4 بر روی تمامی پلتفرم ها Double Xp فعال خواهد شد. Double Xp آخر هفته امروز در ساعت های 2.00am PST/5.00am EST/10.00am UTC شروع خواهد شد.

برچسب‌هاBattlefield 4 DICE Double Xp
میثم قربانی

میثم قربانی

مدیر سایت

نظری ارسال کنید

برای ارسال نظرتان اینجا کلیک کنید

هفده + 13 =